Sterrenbeelden

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren

Ga naar beneden

Sterrenbeelden

Bericht van Admin op do jul 30, 2015 8:05 pm

Zoek hier jou sterrenbeeld op, dat wat verteld over je zelf.

Ram:
Het sterrenbeeld Ram wordt beheerst door de planeet Mars. Jaloersheid, strijdlust, vernietigingsdrang, bazig en koppig zijn de negatieve karaktertrekken van een Ram. De goede eigenschappen zijn dat Rammen dynamisch en direct zijn, een positieve houding hebben en snel reageren in en op situaties.
De levensles van de Ram is dat zij moeten leren wat hun verlangens zijn zonder daarbij anderen te hinderen. De Ram is een pionier, een verkenner. Hij is een uitstekende starter, begint aan van alles en nog wat, maar is ook een ster om het uiteindelijk over te doen aan een ander, zodat hij weer aan iets nieuws kan beginnen. Essentieel in zijn leven is het verlangen om in vrijheid zijn mening te kunnen uiten.

Stier:
Het sterrenbeeld Stier wordt beheerst door de planeet Venus. Onverschilligheid, nonchalance, onoplettendheid, besluiteloosheid, afhankelijk willen zijn van anderen en het alles té romantisch voorstellen, zijn de negatieve karaktertrekken van de Stier. De goede eigenschappen zijn: vriendelijkheid, tactvol en sociaal gedrag, goedaardig en beminnelijk naar anderen toe. De levensles van de Stier is dat zij moeten leren hun jaloezie en bezitterigheid, die ieder moment toe kunnen slaan, onder controle te houden.
Alhoewel Stieren vooral ten opzichte van zichzelf toegeeflijk kunnen zijn, zijn het mensen waar je op kunt bouwen. Ze komen hun belofte om te helpen altijd na en zullen nooit van hun verantwoordelijkheden weglopen. Je kunt altijd op ze rekenen.

Tweelingen:
Het sterrenbeeld Tweelingen wordt beheerst door de planeet Mercurius. De neiging om alles te bekritiseren of de draak met iemand te steken, vaak krachteloos en ondankbaar zijn en om het minste of geringste een klaagzang aanheffen, zijn de negatieve karaktertrekken van Tweelingen. De goede eigenschappen zijn dat zij zich flexibel opstellen, sympathiek en expressief zijn en over een goede intelligentie beschikken. De levensles van Tweelingen is dat hij moet leren om vastberaden beslissingen te nemen en zich daaraan te houden. Een van de grootste problemen van Tweelingen is de tweeslachtigheid waar zij mee kampen. Dit heeft tot gevolg dat zij zonder enige reden steeds weer van mening veranderen en kleine of grote besluiten terugdraaien. Hierdoor irriteren ze anderen meer dan dat ze hen echt schade berokkenen. Tweelingen kunnen de ene dag hun laatste cent aan je weggeven en je de volgende dag zonder opgaaf van reden niet meer willen kennen. Daarom hebben ze de reputatie ruzieachtig, omstreden en moeilijk in de omgang te zijn.

Kreeft:
Overdreven solidair, zwaar op de hand met een enorme hang naar het verleden, humeurig en erg jaloers zijn de negatieve karaktertrekken van de Kreeft. De goede eigenschappen zijn dat de Kreeft geduldig, gevoelig, romantisch, sociaal en moederlijk is.
De levensles van de Kreeft is dat zij eigen gevoelens moeten leren herkennen en zelfzuchtigheid en afgunst opzij moeten schuiven. De essentie van de persoonlijkheid van een Kreeft kan worden teruggebracht tot één woord: gevoelig. Als dit nader wordt onderzocht, komt men uit in een doolhof van kronkelige wegen die overal en nergens toe leiden. Deze bochtige gangen ontstaan op het moment van geboorte met een aangeboren instinct tot overleven, evenals de totale afhankelijkheid en de angst die hieruit voortkomt.

Leeuw:
Een groot ego - waardoor hij arrogant en verwaand kan zijn - extravagant en verkwistend zijn de negatieve karaktertrekken van de Leeuw. De goede eigenschappen zijn dat Leeuwen een sterke levenskracht hebben, integer, creatief, royaal en waardig zijn. De levensles van de Leeuw is te leren zijn eigen identiteit te ontwikkelen en een manier te vinden waarop hij zijn creatieve energie het best kan gebruiken.
De Leeuw heeft veel zelfvertrouwen, maar is tevens bang om belachelijk te worden gemaakt of uit de gratie te vallen. Hoewel de Leeuw heel hartelijk en liefhebbend is, heeft hij de neiging de dingen op zijn eigen manier te doen. Wanneer hij te vaak wordt uitgedaagd de leidersrol op zich te nemen, verliest hij zijn interesse. Een Leeuw moet zich leren beheersen om met zijn overgrote enthousiasme niet alles uit het leven te halen en op de rand van het ravijn te willen leven.

Maagd:
Het sterrenbeeld Maagd wordt beheerst door de planeet Mercurius.
Kortzichtig, egoïstisch, pietluttig en het altijd maar geven van kritiek zijn de negatieve karaktertrekken van de Maagd. De goede eigenschappen zijn dat Maagden ijverig, ordelijk, zorgvuldig, menslievend en liefhebbend zijn. De levensles van de Maagd is dat zij moeten leren anderen te accepteren zoals ze zijn, en niet zoals zij zelf denken dat ze moeten zijn.
Kortom, de Maagd moet de ander in zijn waarde laten. Omdat Mercurius de heerser is over de Maagden bezitten zij, meer dan andere sterrenbeelden, het talent om te kunnen analyseren. Niet dat Maagden intelligenter zouden zijn dan andere tekens, maar zij zoeken de logica achter alles wat zij op hun weg tegenkomen. Dit is niet altijd de beste manier, want er moet ook weleens wat aan het toeval worden overgelaten. De Maagd moet leren accepteren dat er voor de ongewone dingen in het leven niet altijd een verband of een waarom behoeft te zijn. Maagden vinden het gemakkelijker te denken dan praktisch bezig te zijn. Daarom moeten zij ervoor waken niet alleen met hun verstand te leven, maar met beide benen op de grond te staan.

Weegschaal:
Het sterrenbeeld Weegschaal wordt beheerst door de planeet Venus. Overgevoelig, zelfgenoegzaam, pretentieus, koel, verwaand en veeleisend, zijn de negatieve karaktertrekken van de Weegschaal. De goede eigenschappen zijn dat weegschalen hartelijk, correct, innemend, liefhebbend, onweerstaanbaar en sociaal zijn. De levensles van de Weegschaal is dat hij moet leren tolerant te zijn en zijn goede kwaliteiten niet uit te buiten ten koste van anderen.
Wanneer de Weegschaal zijn positieve kwaliteiten in het leven tot uitdrukking wil brengen, zal hij zich overwegend bezig moeten houden met kunst en creativiteit. De Weegschaal probeert waarden en normen te relateren aan zijn omgeving om zo in vrede en vrijheid te leven met anderen. De Zon in het teken van Weegschaal betekent dat alles wat degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren doen, door anderen wordt bepaald. Om in evenwicht te blijven moet de Weegschaal leren om zijn onderdanigheid en beleefdheid te compenseren met een ijzeren wil. Om dit te verkrijgen, zal hij hard moeten werken. Alleen dan kan hij snel en vastberaden beslissingen nemen zonder daarbij te twijfelen als hij wordt gedwongen een besluit te nemen.

Scorpion:
Het sterrenbeeld Schorpioen wordt beheerst door de planeet Pluto. Misbruik maken van zijn macht of van de negatieve kant van magie, fanatiek, jaloers, vernietigend en handelend uit eigen belang zijn de negatieve eigenschappen van een Schorpioen. De goede eigenschappen zijn dat Schorpioenen een spirituele kijk op de zaken hebben en het vermogen eerlijke besluiten te nemen. De levensles van de Schorpioen is dat hij moet leren actief te werken aan de veranderingen die nodig zijn om zijn geest optimaal te laten groeien.
Over Schorpioenen wordt vaak gezegd dat ze groen zien van jaloezie en dat dit hun ergste fout is. Deze emotie beïnvloedt niet alleen persoonlijke relaties, maar kan zich uitstrekken over hun hele kennissenkring, collega's, bezittingen en prestaties van anderen. De Schorpioen kan deze emotie gebruiken als een stimulans voor zijn eigen prestaties en succes. Een geïnspireerde Schorpioen kan bijna alle limieten halen in zijn poging deze te overtreffen.

Boogschutter:
Het symbool voor de Boogschutter is het menspaard. Dit geeft de dualiteit weer tussen het menselijke en het dierlijke van de Boogschutter. Het sterrenbeeld Boogschutter wordt beheerst door de planeet Jupiter. Arrogantie, gebrek aan bescheidenheid, kleinzielig, onoplettend, onzorgvuldig en vaak te onstuimig, zijn de negatieve karaktertrekken van een Boogschutter. De goede eigenschappen zijn, dat Boogschutters optimistisch, joviaal, vrijgevig, filosofisch en fortuinlijk zijn. De levensles van de Boogschutter is dat hij door aspiraties aan idealisme te verbinden, een betere positie op de maatschappelijke ladder bereikt.
De combinatie van paard en mens duidt op een krachtig intellect gecombineerd met fysieke kracht en energie. Wanneer lichaam en geest als één geheel fungeren laat dit dualistische teken een grote veelzijdigheid zien. Boogschutters zullen altijd uitblinken als ze voor uitdagingen staan, vooral omdat ze de behoefte tot provocatie in zich hebben. Ze kunnen onbezonnen zijn en nemen vaak risico's. Het zou verstandig zijn wanneer de Boogschutter zijn intellectuele gave beter ontwikkelde, waardoor hij zich minder aan gevaar blootstelt en niet steeds op de rand van de afgrond hoeft te leven.

Steenbok:
Het sterrenbeeld Steenbok wordt beheerst door de planeet Saturnus. Koud, vrekkig, onverschillig en star zijn de negatieve karaktertrekken van een Steenbok. De goede eigenschappen zijn, dat Steenbokken praktisch, gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. De levensles van de Steenbok is dat hij moet leren macht te krijgen en te behouden over zijn mogelijkheden, ambities, bestemming en prioriteiten. De extraverte, positieve tegenstrijdigheid van de Steenbok is de praktische basis voor zijn leven. De negativiteit van het teken Steenbok biedt hem de mogelijkheid zich te onttrekken uit situaties en te wachten op het juiste moment om zijn ambities verder uit te werken. Er zijn twee soorten Steenbokken: het eerste type lijkt op de zelfverzekerde berggeit, die altijd blijft klimmen om hoger en hoger te komen. Zij zijn bovenal betrouwbaar en met nog meer goede kwaliteiten: praktisch en ambitieus, verstandig en efficiënt, vasthoudend en geduldig, hebben ze een droog en goed gevoel voor humor.

Waterman:
Het sterrenbeeld Waterman wordt beheerst door de planeet Uranus. Koppig, wispelturig, opstandig, tegendraads, excentriek en het zich verzetten tegen de bestaande orde zijn de negatieve karaktertrekken van de Waterman. De goede eigenschappen zijn dat Watermannen vindingrijk, intuïtief en sociaal zijn en het weerzinwekkend vinden wanneer ze beperkingen krijgen opgelegd. De levensles van de Waterman is dat hij moet erkennen dat veranderingen niet altijd slecht zijn en dat hij vrijheid en individualiteit leert accepteren.
De behoefte aan onafhankelijkheid van de Waterman zou niet genegeerd mogen worden. Maar even belangrijk is het dat hij een juiste levensstijl ontwikkelt en vast weet te houden. Vaak is de Waterman een rustige, teruggetrokken persoonlijkheid die veel waarde hecht aan privacy, maar ook de naam heeft vriendelijk te zijn en altijd voor anderen klaar te staan. De Waterman pakt moeilijkheden van anderen net zo aan als dat hij zijn eigen problemen ter hand zou nemen: zonder emotie, logisch en objectief. Zolang anderen zijn kijk op het leven en privacy respecteren, is hij een fantastische vriend.

Vissen:
Het sterrenbeeld Vissen wordt beheerst door de planeet Neptunus. Besluiteloosheid, misleiding en zich maar al te graag opstellen als martelaar zijn de negatieve karaktertrekken van Vissen. De goede eigenschappen zijn dat Vissen gevoelig zijn voor de verlangens van anderen en idealisme nastreven. De levensles van Vissen is dat zij moeten leren hun creatieve verbeeldingskracht ook in het voordeel van anderen te gebruiken en niet alleen voor zichzelf.
Het symbool Vissen laat twee vissen zien, waarvan er één tegen de stroom opzwemt; dit symboliseert dat Vissen hun best doen om over de negatieve aspecten en gebeurtenissen in hun leven heen te stappen door te zoeken naar inspiratie, maar deze tegelijkertijd met anderen willen delen. Wellicht stellen zij te hoge eisen aan zichzelf en aan anderen. De andere vis die met de stroom in naar beneden zwemt, suggereert dat iedereen met de nodige inspanning op een gegeven moment belandt op het punt dat hij wil bereiken.

Wat is jou sterrenbeeld?
Disscussier hier over sterrenbeelden, horoscopen en astrologie.
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op do jul 30, 2015 8:55 pm

Je suis STIIIEEEEER  Twisted Evil
Oh wauw het klopt zo... Venus is ook mijn favoriete planeet Razz
Ook al kan ik soms wel wat  Twisted Evil zijn  Shocked Ik zal dat wel van Mars hebben dan..  Shocked
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Admin op vr jul 31, 2015 12:12 pm

Kreeft en Boogschutter schijnen totaal niet met elkaar om te kunnen gaan.
Dat klopt. Want mijn zus is Kreeft en ik ben Boogschutter.
Kreeft is het element water, en Boogschutter het element vuur.
Je weet wel hoe vuur en water samen gaat.. niet dus. Mad
En mijn zus en ik maken vaak ruzie om te kleinste dingen Razz
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op vr jul 31, 2015 2:47 pm

Wauw mijn vader is echt Maagd.
Nu snap ik waarom hij zo eng is  Shocked
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Bilal op do aug 06, 2015 2:13 pm

Ik ben waterman
avatar
Bilal

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 26-07-15

Profiel bekijken http://www.doxhotel.nl/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Admin op vr aug 07, 2015 10:24 am

Dat is mijn nichtje ook Razz
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op vr aug 07, 2015 7:57 pm

Waarom staat er geen planeet bij Leeuw  Surprised
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Admin op wo aug 12, 2015 12:01 pm

Sandra schreef:Waarom staat er geen planeet bij Leeuw  Surprised

Leeuw is de zon
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op do aug 13, 2015 4:30 pm

Admin schreef:
Sandra schreef:Waarom staat er geen planeet bij Leeuw  Surprised

Leeuw is de zon
Oh dat is zo coooool!  Twisted Evil
Ook al ken ik niemand met Leeuw  Shocked
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Admin op ma aug 24, 2015 8:45 pm

Mijn moeder en mijn vriendin zijn allebei Leeuw.
Ik ken niet veel Boogschutters.. Sad
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Rika op vr aug 28, 2015 9:23 pm

Wist ik al over leeuw.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op za sep 05, 2015 7:22 pm

Ik ken sinds kort eindelijk wel iemand met sterrenbeeld Leeuw  Twisted Evil
Met zo een blije lach als de zon!  Twisted Evil
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Admin op za sep 12, 2015 9:52 pm

Er is een pagina in de maak, vanaf nu over Sterrenbeelden, die
binnenkort op de Site zal komen Very Happy
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op do okt 22, 2015 3:05 pm

Zijn er hier mensen op het forum die ook 2 sterrenbeelden hebben?  Surprised
(Verjaardag ergens rond de 20e van de maand)
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Rika op do okt 22, 2015 6:14 pm

2 sterrenbeelden? Dat is niet een echt ding dat bestaat, toch oooooooof...?
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op do okt 22, 2015 8:21 pm

Jayssica schreef:2 sterrenbeelden? Dat is niet een echt ding dat bestaat, toch oooooooof...?
Wel nee het bestaat niet echt, maar als je nou toch precies op die dag geboren bent dat het ene sterrenbeeld overgaat naar de volgende dan soortvan wel..  Mad
Maar als je gaat kijken naar uren/minuten dan heb je er wel één  Shocked

Ik zit dus precies op de dag van ram naar stier, maar als je kijkt naar uren ben ik stier Razz
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Admin op zo nov 22, 2015 2:58 pm

Bilal schreef:Ik ben waterman

WATERMAN! Oh, dat zijn leuke mensen!! Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 1906
Registratiedatum : 22-08-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Nederland, Tiel

Profiel bekijken http://sirenix-winx.000webhostapp.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Sandra op ma okt 17, 2016 3:17 pm

Weet je wat ook interessant is van sterrenbeelden, je maanteken en ascendant Surprised
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1987
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sterrenbeelden

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum