RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Ga naar beneden

RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op vr okt 21, 2016 6:54 pm

Welkom bij de RPG Magic School in deze RPG focussen wij ons op de stad Magix maar dan jaren later. Dit is het verhaallijn.

We bevinden ons in het jaar 2030 in Magix. De afgelopen 16 jaren is er veel gebeurt. De Winx hebben vele avonturen beleeft en vele vijanden weten te verslaan. Van de Trix tot Valtor tot Selina. Bloems jeugdvriendin die naar het duister is overgelopen. Maar hun tijd als helden zit er op. Het is tijd voor een nieuwe generatie. Onze oude helden, maar ook onze oude vijanden hebben kinderen gekregen, en het is nu tijd voor ze om naar school te gaan. Wegens omstandigheden zijn de 3 Magix scholen samen gegaan. Alfea, Wolkentoren en Red Fountain zij samen gegaan tot 1 grote school. Hoewel de lessen en gangen wel gescheiden zijn natuurlijk. De kamerindeling daarin tegen niet. Zo kan het dus zijn dat een fee bij een heks moet en andersom. Je kunt je voorstellen wat voor kleine drama's, ruzies en heskelijke vervloekingen daardoor worden veroorzaakt.

We zoemen in op een aantal jongens en meisjes. De kinderen van de Winx, Specialisten en natuurlijk de grote vijanden. Na dat de Winx geen tijd meer voor elkaar hadden hebben de kinderen elkaar nog nooit ontmoet. Allemaal beginnen ze aan aan hun nieuwe jaar op de gezamenlijke school maar hebben geen weet van het feit dat ze misschien samen worden gezet in een kamer. Komt er toch vriendschap tussen goed en kwaad? Of blijft het bij vechten. Dag in, dag uit. En wat als je kamer/schoolgenoten niet je enige problemen zijn? Wat verschuilt zich diep in de bossen? Wachtend op een kans om toe te slaan? Het is aan jullie.

(Dat was het verhaallijn als je het vergeten was.)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mijn karakters Shayna, Ethan, Ameria, Vicky & Chantelle:

Naam: Shayna 'Myrthe' van Domino
Leeftijd: 13
Ouder(s): Daphne & Thoren
Kracht of wapen: Nympf van de Elementen en de Drakenvlam.
Schooljaar: 3e (Ze heeft klassen overgeslagen.)
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): Enchantix
Thuisplaneet: Domino geboren opgegroeid in Eraklyon. (Thoren is de neef van Sky)
Innerlijk: Slim, vriendelijk, serieus en vreselijk koppig.
uiterlijk

Ze heeft haar haar geverfd in het lichtblauw en een aparte kleding style.


Dit was ze voor haar pubertijd (maar dan met iets donkerder haar van Thoren) (dus ook haar uiterlijke verandering)


Dit is ze tijdens haar transformatie MAAR (link foto:)

Haar haar is dan in twee strakke vlechten waarvan de uiteinden bij elkaar komen door een haar accessoire. Haar pakje is lichtblauw en lichtpaars met wit. Ze heeft alleen geen handschoenen.


EXTRA:
1. Je moet het voorstellen als een Crossover van Shiro uit NGNL en Daphne en een paar trekjes van Thoren.
2. Ze is een introvert.
3. Ze vind de meeste heksen gewoon aardig.
5. Ze heeft iets tegen de specialisten.
6. Ze transformeerde te vroeg. Ze was te jong. De reden is onbekend.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naam: Chantelle
Leeftijd: 15
Ouder(s): Timmy en Tecna
Kracht: Technologie magie
Schooljaar: 3
Transformaties: Harmonix
Thuisplaneet: Magix (Timmy's thuisplaneet)
Innerlijk: Ze is slim, school komt eerst daarna vrienden.
Uiterlijk:

ALLEDAAGSE KLEDING:
Zwart middellang haar, Draagt een witte blouse met een rode strik, een zwarte jas, een korte zwarte rok, Witte kniekousen en zwarte schoenen.
HARMONIX: Zwarte top en sluier met paarse glitters, zwarte hakken met paarse linten en los haar.


Extra:
1. Ze is geadopteerd en heeft geen interesse in haar biologische ouders. Haar biologische ouders woonden in Zenith en haar echte moeder was ook een fee.
2. Ze is een echt vaderskindje.
3. Ze is bisexueel
4. Ze is een super goede hacker.
5. Ze hangt vaak rond op andere scholen en planeten om te onderzoeken hoe ze daar leven en werken.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naam: Ethan
Leeftijd: 17
Ouder(s): Musa en haar partner (Uitelkaar) Musa is nu alleenstaand moeder.
Kracht/Wapen: Geen krachten, gebruikt een Katana.
Jaar(het schooljaar waar je in zit): 4
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): ----
Thuisplaneet: Melody
Innerlijk: Hij is Kalm en bemoeit zich nergens mee.
Uiterlijk: Zwart haar en blauwe ogen en een beetje klein voor zijn leeftijd.
Extra: half broer van Ameria en Vicky want ze hebben de zelfde vaders.

Naam: Ameria
Leeftijd: 15
Ouder(s): Stormy en haar partner. (Uitelkaar) Stormy is een alleenstaand moeder.
Kracht/Wapen: Elektriciteit
Jaar(het schooljaar waar je in zit): 3
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): Disenchantix (Heksen transformatie)
Thuisplaneet: Onbekend
Innerlijk: Sarcastisch, onnozel, verwaand, sullig, kluns
Uiterlijk: Zwart lang krullend haar en blauwe ogen. Zwarte jurk en hoge naaldhakken voor alledaagse kleding en een zwarte Disenchantix transformatie.
Extra: Half zusje van Ethan en Vicky want ze hebben de zelfde vaders en wilt stiekem een fee zijn.

Naam: Vicky
Leeftijd: 16
Ouder(s): Roxy en haar partner. (Uitelkaar) Roxy is alleenstaand moeder.
Kracht/Wapen: Fee van de FEEdieren.
Jaar(het schooljaar waar je in zit): 3
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): Tynix
Thuisplaneet: Magix
Innerlijk: Slim, serieus, creepy, grappig en denkt logisch en realistisch.
Uiterlijk: Allerdaagse kleding:
Zwart lang haar met pijpenkrullen altijd in een knot. Ze draagt ze een donker blauwe spijkerbroek en een wollen vest met grote beige knopen en korte lange mouwen. Ze heeft een beetje dikke wenkbrauwen en volle lippen en donker groen/bruine ogen.
Transformatie:
In haar Tynix draagt ze een donker grijze jurk met zwarte, donker rode en witte steentjes en haar haar heeft lichtere plukken haar en pastel paars en het zit in een hoge paarden staart.
Extra:
1. Half zus van Ameria en Ethan want ze hebben zelfde vaders.
2. Vicky had de Tynix transformatie niet gekregen in de volgorde van de transformatie toen ze klein was ging ze een bond aan met een feedier maar het leek op een doodnormale dier ze was te jong om te transformeren maar kreeg de armband van haar feedier toen ze voor het eerst transformeerde wist ze niet hoe ze het onder controle moest houden dus werd ze naar Alfea gestuurd en ze wilt het bestaan van magie niet accepteren en gaat liever te werk zoals de jongens.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
\/ \/ \/   IK BEGIN HIER BENEDEN.   \/ \/ \/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shayna Myrthe

Nog even checken of alles in mijn zat. Ik pakte snel mijn kistje, knuffel en spreuken boek. Ik liep naar beneden en gaf mijn pap een knuffel en een kus op de wang. "Dag pap!" Ik rende naar de bus en toen ik uitstapte keek ik mijn ogen uit. Ik liep naar binnen en stond achteraan een lange rij en keek naar al de mensen van verschillende achtergronden en planeten. Het verschil tussen de normale feeën en prinsessen was groot. Ze leken niet met elkaar te praten en de vrienden groepen waren van nooit van gemixte sociale klasse.

Chantelle

Ik word wakker en hoor meteen het stadse geluid van Magix Stad. Ik word wakker en loop naar de keuken. Ik zie daar mijn vader staan ik geef hem een knuffel en maak ontbijt. Ik loop terug naar mijn kamer en pak mijn al ingepakte tas. Ik vraag aan mijn vader of hij met mij mee wilt gaan. Samen met mijn vader loop ik naar de bushalte voor richting Alfea College en de bus komt er net aan als wij daar staan. Wij stappen samen de bus in niet veel later staan wij voor de ingang van Alfea, Red Fountain en Wolkentoren. Ik loop door de poort van Alfea en sta daar op het plein ik zie daar een vrouw met bruin haar en een bril en ze schreeuwt tegen de nieuwe mensen.

Ethan

Ik wordt opgehaald bij een goede vriendin van mijn moeder genaamd Layla met de boot. Ik draag mijn koffer, met persoonlijke spullen in mijn hand en mijn wapen. Red Fountain's Specialisten en de Paladijnen samen gegaan zijn voor dat het deel uitmaakte van Wolkentoren en Alfea. Ik stap in en we waren door het portaal naar de haven van Magix city. Ik bedank Layla en ga snel naar school en krijg mijn kamer indeling te horen, de zelfde kamer als vorig jaar maar een nieuwe kamer genoot. De kamergenoot is er nog niet maar ik pak mijn spullen al uit.

Ameria

Mijn moeder en ik zijn al uren wakker en ze zit maar te zeuren over hoe de drie scholen bijelkaar zijn gekomen. Mijn moeder zegt, "Feeën zijn geen vrienden maar speeltjes, je wordt geen vrienden met feeën. Ik kijk mijn koffer na en zie dat er nog dingen ontbreken en ik pak snel nog de laatste paar spullen. Ik neem mijn aanmeldingsformulier en de lijst met vakken waar ik me voor aangemeld had mee. Ik ga naar de keuken en maak ontbijt voor mijzelf en zit aan de keuken tafel met mijn moeder. We bespreken de laatste dingen en nemen afscheid. Ik loop er door heen en juffrouw Griselda staat al ongeduldig te wachten en drukt me een boek en brief in de handen als ze mijn naam moppert, het is een boek met regels. Ik open de envelop en lees de brief en zie de kamer indeling ik loop naar mijn kamer en zie mijn kamer genoot in de deuropening, het is een jonge fee.

Vicky

Ik pak mijn spullen en kijk op mijn armband die nog altijd niet geactiveerd kan worden wanneer ik dat wil. De meesten zouden zich nutteloos voelen maar ik, ondanks dat ik opgegroeid ben in Magix 'het centrum van magie en de magische dimensie' voel ik toch dat het niet waar kan zijn. Gedachtes die vaak terug komen zijn: "Ik ben geen fee! Magie is onmogelijk. Ik wil gewoon op Aarde wonen!" Mijn moeder beweerd de fee van de dieren te zijn en ik ben zogenaamd de fee van de feedieren. Deze zwarte haarbal naast mij? Dat is mijn huisdier, mijn moeder Roxy zegt dat het mijn FEEdier is, dat ik een bond aangegaan ben. Zal allemaal wel best. Peper-Moth is haar naam. Ik loop naar de school die niet ver weg is met mijn spullen en ga naar de juiste kamer als ik de indeling krijg ze leest het bordje op de deur. "Sandra?" Opeens hoort ze een harde knal, ze was er al. Overduidelijk. Ze liep naar binnen. "Waar ben ik beland? Ik woon toch niet met een tutje voor de rest van het jaar?" Ze vond alles roze maar niets.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op za okt 22, 2016 4:33 pm

Sandra

Het is eindelijk de dag dat ik naar mijn nieuwe school kan. Ik ben vroeg opgestaan zodat ik al eerder wegkon voordat mijn ouders wakker werden. Zachtjes pak ik mijn tas met tekenspullen en boeken en kleding en loop ik de trap af. Ik ben zo enthousiast dat ik de laatste trede niet zie en bijna van de trap val. Gelukkig is niemand wakker geworden. Ik doe snel mijn schoenen aan en ren naar buiten om naar de verzamelplek te gaan waar de Aardse feeën naar Magix worden gebracht. Daarvandaan ga ik met de andere feeën naar Alfea.

Aangekomen op mijn nieuwe school loop ik eerst mee met de hele groep. Nadat ik uiteindelijk met veel gedoe mijn aanmeldingsformulier heb gevonden ga ik in de lange rij voor me staan. Ik kom langs een vrouw met bruin haar en een klein brilletje, ze geeft me wat dingen en dan mag ik doorlopen. Het eerste wat ik besluit te doen is mijn kamer zoeken zodat ik mijn spullen kwijt kan en ik loop de school in.
"Wow.. wat is het hier groot  Surprised Net zoals bij de Winx!" denk ik.
Ik volg de plattegrond die ik heb gekregen en ga op zoek naar mijn kamer. Voorzichtig klop ik op de deur om te zien of mijn kamergenoot al binnen is. Maar ik hoor geen reactie en doe de deur open. Ik leg mijn spullen neer op het linkerbed en ga zitten.
"Dit gaat wat worden  Smile " zeg ik hardop.
Het valt me op dat de kamer nog wel een beetje saai is, dus begin ik snel met uitpakken. Wanneer ik klaar ben krijg ik het idee om weer wat met magie te oefenen. Ik probeer een grote bol van licht te maken, maar dan gaat er iets mis... en klinkt er een harde explosie  Shocked
Een meisje loopt de kamer in. Er valt allemaal roze glitter uit de lucht en ik zie hoe ze staart naar mijn vele roze spullen.
"Ha.. hallo.." probeer ik te zeggen, maar ze is me al voor met praten.

"Oh bedoel je al het roze? Haha, roze is mijn lievelingskleur!  Very Happy " antwoord ik op haar. "Ik ben Sandra  Razz Ben jij mijn kamergenoot, Vicky?"
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op zo okt 23, 2016 12:05 am

Vicky

"Dat ben ik." Ik kuch en klop mijn schouders af die onder de glitter zit. "Je bent derde jaars, hoor jij niet beter met je krachten om te gaan?" Ik zet mijn spullen neer. "Geen magie in de kamer, je bent overduidelijk nog niet goed." Ik kon het zelf ook niet maar de echte reden waarom ik het niet wilde was geheim. Ik haat magie.

"Je bent van aarde zie ik?" We hadden een lijst met informatie van elkaar gekregen en vergat dat ondanks ik in Magix was geboren ook op de lijst geclassificeerd stond als een Aard fee omdat mijn moeder van Aarde was en omdat mijn vaderskant van de familie die ik niet kende geen magie bezat. Ik maak een lijn met krijt "Dat is jouw kant, begrepen?" Ik staar in jouw ziel met een eng gezicht. Ik zat op mijn bed en keek naar mijn Tynix armband. Niemand met Tynix hoorde nog op school te zitten, ik moest wel. Opeens bewoog iets achter m'n koffer, het was Peper-Moth die op schoot sprong van daar achter. De andere mensen die het appartement deelde moesten nog komen. De eerste slaapkamer had twee mensen, de tweede had drie mensen en die deelde samen een badkamer en een woonkamer.

Shayna Myrthe


Toen ze er was pakte ze alles meteen uit en bleef de indeling herhalen. "Kamer één: Chantelle, Sandra, Vicky. Kamer twee: Ameria en ik. Twee kamers, één gedeelde badkamer en woonkamer." Ze hoorde voetstappen en keek op. "Een heks. Ameria?" Ze keek op maar werd genegeerd.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op zo okt 23, 2016 12:31 pm

Sandra

"Oh uhm...  Surprised "
Ik wilde op haar reageren over het derdejaars zijn, maar zie dan dat ze niet erg blij is met alle glitter in de kamer. Ik hou mijn hand achter mijn rug en tover alle glitter snel weg. Dit mag dan wel het 3e jaar zijn, maar dit is mijn eerste jaar op Alfea. Ik heb nog niet zo heel lang geleden ontdekt dat ik magie bezat en ik heb nog veel te leren. Naar een feeënschool gaan is voor mij een droom die uitkomt, maar aan de andere kant heb ik er weinig vertrouwen in dat ik goed genoeg ben om hier te zijn. Toch wil ik proberen er het beste van te maken.

Whaha dat krijt geniaal Shocked

"Uh oke ik blijf wel aan deze kant..  Surprised "
Ik verplaats mijn uitstekende spullen naar mijn kant van de kamer en ga ook op mijn bed zitten. Ik pak de papieren die ik van - blijkbaar heet ze Griselda - heb gekregen en zie dat ik inderdaad net als Vicky een lijst heb met informatie over mijn kamergenoten. Ik zie dat Vicky ook iets met de Aarde heeft en schrik heel even.
"Wauw misschien lijken we toch wel een beetje op elkaar  Shocked " denk ik stiekem.
Wanneer ik opeens een diertje vanachter Vicky op haar schoot zie springen, schrik ik zo hard dat ik naar achteren van mijn bed val.
"Wat is dattt!  affraid "
Er komt een hele explosie van magie uit mijn handen en al mijn papieren zweven verspreid door de lucht. Ze vallen gezellig recht in mijn gezicht  Twisted Evil

Op dat moment gaat de kamerdeur weer open.
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op zo okt 23, 2016 5:48 pm

Vicky

"DAT is Peper-Moth, ik ben een Tynix aard fee en dat is mijn feedier. Ik ben de kroon prinses van Tír Nan nÓg, ondanks het feit dat ik in Magix ben opgegroeid en niet in magie geloof. Heb je nog meer domme vagen?" Ze was overduidelijk geïrriteerd bij de troep en Chantelle liep binnen.

Chantelle

Ik liep door de gangen naar mijn kamer en een explosie kwam van mijn kamer en liep naar binnen. "Hoi ik ben Chantelle..." Ze zag de troep en deed een spreuk. "Wie heeft dat voor elkaar gekregen?" Sandra keek schuldig.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op zo okt 23, 2016 8:38 pm

Sandra

"Tynix?!  Surprised " *begint met fantaseren over Vicky's vast en zeker geweldige Tynix transformatie* Shocked
"Oh ze is gewoon een prinses.." denk ik en ik bewonder haar nog meer, ook al lijkt ze me niet zo te mogen.

Ik zie een ander meisje binnenkomen. Ze gebruikt een spreuk om mijn papieren van de grond te halen en legt ze netjes op een stapeltje.
Ze vraagt wie er zo een rotzooitje van de kamer heeft gemaakt..
"Oh uh dat was ik.." Rolling Eyes "Ik schrok van Peper-Moth!  Smile " Ik kijk heel blij terwijl ik wijs naar Vicky's feeëndier.
"Mijn naam is Sandra!  Razz " Ik probeer Chantelle te verwelkomen maar ze kijkt me alleen maar verbaasder aan.
"Hahaha..." Ik lach ongemakkelijk.
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op zo okt 23, 2016 9:39 pm

Chantelle

"En jij? Hoe is jouw magie?" Ik keek naar Vicky.

Vicky

"Ik heb nog geen kans gehad om magie te gebruiken wanneer ik dat wil, maar dat is in ieder geval al beter dan een chaos veroorzaken."

Chantelle

Ik knik. "Ik kan gelukkig al mijn krachten onder controle houden, ik ben een Harmonix fee." Ik nam het laatste bed en zag het krijt. "...Wil je ook een lijn tussen ons?"

Vicky

Ik schudde mijn hoofd en lachte een beetje na het uitpakken gingen we samen naar de woonkamer die tussen de twee slaapkamers zat en de andere twee waren er al en het was ongemakkelijk stil totdat Sandra voorstelde om elkaar te leren kennen.

Ameria

Ik had de hele bank in beslag genomen en wilde geen ruimte maken dus Vicky en Sandra moesten staan, ik was de enige heks en en dat maakte alles best wel oncomfortabel.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op ma okt 24, 2016 8:11 pm

Sandra

Ik schaamde me dood dat ik er (alweer) zo een bende van had gemaakt. Alles is nu dan wel weer opgeruimd, maar toch heb ik weer eens laten zien hoe onhandig ik kan zijn. Als ik mijn emoties en enthousiasme nou beter onder controle kon houden...

Nadat we allemaal in de woonkamer waren werd het even heel stil.
"Hee, met welk vak beginnen jullie morgen het eerste? Smile Ik kijk eigenlijk het meeste uit naar de kunstlessen Twisted Evil "
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op ma okt 24, 2016 8:20 pm

Chantelle
"De geschiedenis van magie is mijn eerste vak, blijkbaar zit ik in een andere klas. Het is ook de enige vak gedeeld met heksen." Ik keek om mij heen en zag de zwarte muren.

Vicky

Vicky pakte haar rooster erbij en las het. "Toverdrankologie is mijn eerste vak maar ik kijk het meeste uit naar muziek."

Shayna Myrthe

"Ik zit dan in de zelfde klas als jij!" Ik keek naar Ameria en wachtte voor haar antwoord.

Ameria

"Dan zitten we samen in de gemixte heksen en feeën klas voor het eerste vak, Chantelle." Ze rolde haar ogen en stond op en liep weg.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op ma okt 24, 2016 10:34 pm

Sandra

"Hee waar gaat zij nou heen? Surprised " denk ik. "Wauw, volgens mij is zij een heks toch? Ik heb nog nooit een heks ontmoet.. Surprised "

"Ik begin morgen met vlieglessen dus blijkbaar zit ik niet bij jullie  Sad "
Ik wil terug naar mijn bed lopen om mijn papieren met informatie over mijn kamergenoten te pakken, maar dan struikel ik over de tas van Ameria die nog niet al haar spullen had weggezet. Ik val nog net niet op de punt van de tafel, maar verloor wel even mijn evenwicht.
"Oh uh Ameria.. je bent deze tas nog vergeten Surprised "
Ik wil de tas oppakken en aan haar geven, maar dan trekt ze de tas snel geschrokken uit mijn handen Surprised
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op ma okt 24, 2016 10:44 pm

Ameria

"Met je tengels van afblijven feetje!" Ik trok de tas uit haar handen en veranderde haar in een pad.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op wo okt 26, 2016 3:53 pm

WAT EEN PAD  Laughing

Sandra de pad

"Wat?!" Shocked  "Hoelang.. blijf ik zo?" Mijn stem trilde van angst.
Ameria zegt dat ik zo blijf totdat we onze eerste les hebben.
De andere meiden lachjes zachtjes om me.

Er gaan allemaal gedachten door mijn hoofd.
"Oh nee wat heb ik nu weer gedaan" Shocked
Ik.. huppel (?) voorzichtig weg naar mijn bed en wil daar proberen mezelf weer terug te toveren, totdat ik me bedacht dat ik met Vicky afgesproken had om geen magie in de kamer te gebruiken. En ik kan ook de kamer niet uit want wie weet wat er met me gebeurd als er een pad door de school rondloopt  Rolling Eyes
"Fijn nu blijf ik de hele nacht zo.." denk ik Evil or Very Mad

Ik ga op mijn kussen zitten en zie pas wat voor een viezigheid ik achter laat op mijn spullen.
"Dat moet ik ooit maar eens gaan schoonmaken" zeg ik tegen mezelf.
Ik spring weer van mijn bed af om een veiliger plekje te zoeken en huppel door mijn gedeelte van de kamer.
Maar dan wordt ik halverwege tijdens het springen opeens weer terug verandert en ga ik omhoog door de kamer, mijn handen raken het hoge plafond Shocked
"AAAAAAHHHHH!" schreeuw ik als ik weer naar beneden ga.
Ik zie een paar van de andere meiden de kamer binnenstormen.
En val met de vieze paddenviezigheid nog op me, bovenop het bed van Chantelle. De viezigheid vliegt ook nog eens over al haar spullen heen Shocked
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op di nov 08, 2016 4:50 pm

Sandra

"Oh Chantelle het spijt me zo!  Crying or Very sad "
Vanwege mijn schuldgevoel probeer ik met wat magie de troep snel weg te toveren, maar in plaats daarvan maak ik het alleen maar blauw.
"Hee misschien kan ik het ook ontzichtbaar maken Shocked" denk ik, en het lukt.
Chantelle kijkt me heel verbaasd aan.
Ik sta voorzichtig op van het bed en glijdt dan uit over de ontzichtbare troep.
Mijn spreuk wordt weer ongedaan en alles is weer te zien Shocked
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Rika op di nov 15, 2016 4:35 pm

Chantelle

"Wees eens een beetje voorzichtig!" Schreeuwt Chantelle. "Je hebt alles vies gemaakt! Dit kan ik nu wel allemaal mooi even weggooien. Hartstikke bedankt! ...Maar niet heus." Ze keek enorm boos. "Maak het schoon hier! ZONDER magie, begrepen?!" Ze kokhalste bij de smerige lucht van de paddenviezigheid.

Vicky

Vicky keek en was super geirriteerd. "Ik had je gezegd om geen magie te gebruiken! Kan je helemaal niks?" toen rook ze de geur en stikte. "Gatverdamme ik kan niet slapen in deze Rommel." Chantelle keek naar Vicky en maakte een magisch krachtveld gescheiden van Sandra.
avatar
Rika

Aantal berichten : 102
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 18
Woonplaats : Dublin

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Sandra op wo nov 16, 2016 10:00 pm

Sandra

"Oh- oke!  Shocked " zeg ik luid.
Alles zelf moeten schoonmaken is eigenlijk wel mijn verdiende loon, dus ik kan het maar beter gauw doen Embarassed  Volgende keer blijf ik wel van Ameria's spullen af. Ik zie Ameria van een afstand toch wel stiekem lachen om wat er met me is gebeurd.

Ik ben hier nog niet eens een dag en heb nu al een slechte indruk gemaakt op mijn kamergenoten. Maar misschien dat ik tijdens de lessen nog kan laten zien wat ik echt kan...

Ik loop naar onze gedeelde badkamer en pak daar de schoonmaakspullen die ik nodig heb. Ik begin alle paddenviezigheid voorzichtig weg te halen en langzaam aan verdwijnt ook de geur.
"Zo, het is weer schoon" zeg ik opgelucht.
Ik sta op om de spullen weer op te ruimen en wanneer ik langsloop kijken Chantelle en Vicky me verbaasd aan om hoe netjes ik het heb schoongemaakt.
Lichtjes geschrokken van hun reactie loop ik door het magische krachtveld heen en ga ik op mijn bed zitten.
"Ik zal vanaf nu niet meer zomaar magie gebruiken in onze kamer ahaha.. Shocked "
avatar
Sandra

Aantal berichten : 1990
Registratiedatum : 07-07-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: RPG MAGIC SCHOOL (Speeltopic)

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum