Sirenix-winx
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

RPG The Magic School [Inschrijftopic]

Ga naar beneden

RPG The Magic School [Inschrijftopic] Empty RPG The Magic School [Inschrijftopic]

Bericht van Rika vr feb 21, 2020 6:56 pm

VERHAAL

Welkom bij de RPG the magic school in deze RPG focussen wij ons op de stad Magix maar dan jaren later. Dit is het verhaallijn.

We bevinden ons in het jaar 2035 in Magix. De afgelopen jaren is er veel gebeurt. De Winx hebben vele avonturen beleeft en vele vijanden weten te verslaan. Van de Trix tot Valtor tot Selina. Maar hun tijd als helden zit er op. Het is tijd voor een nieuwe generatie. Onze oude helden, maar ook onze oude vijanden hebben kinderen gekregen, en het is nu tijd voor ze om naar school te gaan. Wegens omstandigheden zijn de 3 Magix scholen samen gegaan. Alfea, Wolkentoren en Red Fountain zij samen gegaan tot 1 grote school. Hoewel de lessen en gangen wel gescheiden zijn natuurlijk. De kamerindeling daarin tegen niet. Zo kan het dus zijn dat een fee bij een heks moet en andersom. Je kunt je voorstellen wat voor kleine drama's, ruzies en heskelijke vervloekingen daardoor worden veroorzaakt.

We zoemen in op een aantal jongens en meisjes. De kinderen van de Winx, Specialisten, Paladeinen en natuurlijk de grote vijanden. Na dat de Winx geen tijd meer voorelkaar hadden hebben de kinderen elkaar nog nooit ontmoet. Allemaal beginnen ze aan aan hun nieuwe jaar op de gezamenlijke school maar hebben geen weet van het feit dat ze misschien samen worden gezet in een kamer. Komt er toch vriendschap tussen goed en kwaad? Of blijft het bij vechten. Dag in, dag uit. En wat als je kamer/schoolgenoten niet je enige problemen zijn? Wat verschuilt zich diep in de bossen? Wachtend op een kans om toe te slaan? Het is aan jullie.

---

REGELS

Je mag tot 5 dubbel karakters spelen (Dat is 1 plus 5). Het liefst wil ik dat je zoveel doet als je kan. maar als je er maar 1 wilt dat mag ook! Laat hier alsjeblieft een voorbeeldje zien van je schrijf stijl. Ik zal rekening houden met jongere mensen dus ik ga niet heel precies zijn. Ik heb ook zelf nog maar 1 keer geRPGed in het Nederlands. Zelf heb ik geen kennis van de Nederlandse taal. Doe het zo gedetailleerd mogelijk. Broers en zussen mogen natuurlijk ook als jullie er niet uitkomen welke ouders wie krijgt om ruzie te voorkomen. Reageer hier als je jouw karakter wilt delen en wilt zeggen "Jij bent" Zodat we weten dat we niet hoeven te wachten. Als je meer dan 1 karakter hebt moet je dat aan geven door de naam erboven te zetten in BOLD. Schrijf van 3 regels vol tot en met 2 paragrafen per karakter. Ik begin bij 6 karakters. Het speeltopic komt dus pas wanneer er genoeg karakters zijn.

Het is in de show nooit echt gezegd of elke fee de zelfde transformaties doorgaat (zoals op andere scholen als die van Flora's zusje) en/of het in de zelfde volgorde word behaald als de winx club meiden. Dus mix en match de volgorde van transformaties NA Enchantix of begin en bedenk met een andere basis transformatie (gelijk aan charmix). Zelfde bedachte transformaties (als Universix, Mermaix, Nymphix) moeten eerst mijn toestemming krijgen en krijgen alleen toestemming als het niet te sterk is vergeleken een andere transformatie.

De scholen zijn nu niet alleen bovenbouw middelbaar meer, gelijk aan onze wereld, denk aan onderbouw EN bovenbouw middelbaar, maar ook mbo, hbo en universitaire opleidingen. Dus feeën kunnen laner doorgaan met hun scholing of zelf professoren worden. Blijven zitten en of overslaan van klassen kan en mag, zolang je dat vast stelt VOOR dat je begint met het verhaal, en ANDERS even op dit topic aan mij vragen. Je kan meerdere keren per jaar transformeren of dus lang vast zitten in de zelfde transformatie VANAF de tranformatie Enchantix, of blij zijn met de transformatie die je hebt.

Zelf bedachte transformaties zijn niet zwakker of sterker dan bestaande want... Er is dus geen bevestigde volgorde dat je deze transformaties MOET behalen. Ze zijn gewoon nuttiger of minder nuttig voor jou en/of jouw situatie.

Je kan de transformaties die jij voor je huidige had allemaal nog gebruiken.

Sophix/Lovix, the gifts en vleugels blijven natuurlijk gewoon met belivievix. Harmonix is al een setje met sirenix. Maar tynix of mythix transformaties staan los van de andere want het zijn totaal andere werelden (de andere: butterflix en bloomix)

HET ENIGE WAT IK BEZIT IS MIJN CREATIVITEIT. HET VERHAALLIJN IS VAN MIJN OUDE BESTE INTERNETVRIENDIN.

---
Invullijst:

Naam:
Leeftijd:
Ouder(s):
Kracht/Wapen:
Jaar(het schooljaar waar je in zit):
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je):
Thuisplaneet:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Jouw persoonlijke transformatie geschiedenis (Voor de consistentie van het verhaal):
Extra:


---
***************
---

MIJN INSCHRIJVING

Naam: Myrthe van Domino
Leeftijd: 19
Ouder(s): Daphne & Thoren
Titel: Nympf van Magix, Nympf van Domino, Crown Princess of Domino
Kracht of wapen: Nympf van de Elementen en de Drakenvlam.
Schooljaar: On-officieel/Geen nummer, ze heeft gekozen verder te leren.
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): Tynix
Thuisplaneet: Domino geboren opgegroeid in Eraklyon.
Innerlijk: Koppig, kan snel met oplossingen komen voor haarzelf en andere, doorsnee studente
Uiterlijk: Bruin haar, groene ogen, voor de rest twee druppels water als Daphne

Naam: Ethan
Leeftijd: 17
Ouder(s): Musa en haar partner (niet in de show)
Kracht/Wapen: Geen krachten, gebruikt een Katana.
Jaar(het schooljaar waar je in zit): 5
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): ----
Thuisplaneet: Melody
Innerlijk: Hij bemoeit zich nergens mee, doorsnee leerling.
Uiterlijk: Zwart kort haar en blauwe ogen.
Extra: Twee eiige tweeling

Naam: Eliza
Leeftijd: 17
Ouder(s): Musa en haar partner (niet in de show)
Kracht/Wapen: Geen krachten, gebruikt een rapier, traint met de jongens
Jaar(het schooljaar waar je in zit): 5
Transformaties(als je de dochter van een fee bent welke transformatie heb je): ----
Thuisplaneet: Melody
Innerlijk: Ze is geobsedeerd met meisjesachtig zijn omdat ze minder dan anderen voelt, houd van oefenen, beste van de klas, leergierig, hoopt dat ze eigenlijk toch wel en fee is, denkt er aan om naar aarde te gaan en daar te even omdat er meer vrouwen zijn zonder krachten, ook na dat magie was terug gebracht naar de aarde.
Uiterlijk: Zwart lang haar en blauwe ogen
Extra: Twee eiige tweeling
Rika
Rika

Aantal berichten : 99
Registratiedatum : 01-08-15
Leeftijd : 22
Woonplaats : Dublin

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum